Mafiile PD-L
Join us on Facebook

Profil de mafiot

2249 de oameni au fost acord
Traian Basescu

Traian Basescu

Presedintele Romaniei, Capo Famiglia

Traian Băsescu a furat flota comercială a României, a cumpărat ilegal, pe un preţ derizoriu, casa din Mihăileanu, a retrocedat ilegal Ciclopul. Fratele lui Traian Băsescu, Mircea, implicat în afaceri cu arme. Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, acuzat că ar fi fost mituit de Bercea Mondial cu 300.000 de euro. Relaţiile de afaceri dintre Traian Băsescu şi Puiu Popoviciu, prin fiica şi fratele preşedintelui. Relaţiile de afaceri dintre Traian Băsescu şi gruparea Cocoş-Udrea.

 

Acuzatii extinse:

 

Acuzaţia 1: Traian Băsescu a furat flota comercială a României

130 de oameni cercetaţi, 80 de acuzaţi, printre care şi preşedintele României, Traian Băsescu, niciun prejudiciu rezultat în urma vânzării pe nimic a 16 nave. Dosarul „Flota” intră în galeria marilor fraude economice ale sfârşitului de secol XX. Reţine atenţia faptul că dosarul ce îl incriminează pe Traian Băsescu de „scufundarea” flotei româneşti - cazul Petromin - nu a fost deschis de adversarii politici din PSD, ci de colegi din Partidul Democrat, chiar pe vremea când Traian Basescu se afla la putere. Instrumentat pentru prima oara în 1999 (procuror general era chiar Mircea Criste, un fost membru PD), dosarul îl acuză pe Traian Basescu  de faptul că, în 1991, în calitate de ministru al transporturilor, a semnat celebrul contract de asociere cu firma norvegiana „Klaveness” căreia, practic, i-au fost vândute 16 nave maritime cu un dolar bucata. În urma acestui contract, partea română s-a ales fără nave, dar şi cu datorii de aproximativ 20 de milioane de dolari la o banca din Oslo.

Capetele de acuzare

Acuzaţiile au fost constituite pe baza verificărilor făcute de Direcţia Generală a Controlului Financiar de Stat la Compania de Navigaţie Maritimă Petromin SA Constanţa. În dosar sunt consemnate următoarele ilegalităţi: „În toate cazurile, înfiinţarea companiilor din străinătate (ale Petromin - n.r.) nu au avut aprobarea Guvernului României aşa cum prevăd dispoziţiile Decretului-lege nr. 104 din 30 martie 1990.  Documentele de înfiinţare şi funcţionare a acestor companii au fost aprobate de Băsescu Traian - ministrul transporturilor. Navele aparţinând Petromin SA Constanţa au arborat pavilion liberian tot prin ordin al ministrului transporturilor, încălcându-se astfel dispoziţiile Decretului nr. 443/1972, rămas în vigoare până la apariţia Ordonanţei  Guvernului României nr. 42 din 29 august 1997, când a fost abrogat în mod expres de guvernarea CDR.  Prejudiciul produs Petromin SA Constanţa prin managementul necorespunzător în perioada 1991-1999 este estimat la peste 150 de  milioane de dolari”.

În luna februarie 2008, după zece ani de cercetări, toţi inculpaţii în dosarul Flota - în care era cercetat şi preşedintele Traian Băsescu (este vorba despre un dosar disjuns) - au primit din partea Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA) condus de Daniel Morar soluţii de neîncepere a urmăririi penale. Controversatul dosar în care era inculpat şi şeful statului s-a închis după 10 ani de cercetări, pe motiv că prejudiciul calculat al afacerii este 0.

Sursă: Financiarul.com – 1 iunie 2008, Ziarul Financiar – 27 februarie 2008, Jurnalul Naţional – 17 octombrie 2007, Cotidianul – 26 februarie 2008

 

Acuzaţia 2: Băsescu a cumpărat ilegal, pe un preţ derizoriu, casa din Mihăileanu

Afacerea casei lui Traian Băsescu din Mihăileanu a intrat în vizorul Parchetului şi Poliţiei în urma unei sesizări făcute de Grupul de Investigaţii Politice. Grupul de Investigatii Politice (GIP) a anuntat că în dosarul penal nr. 4136/P/2007, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Biroul Cercetări Penale din cadrul Sectiei 17 Poliţie îi anchetează pe funcţionarii Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) şi ai Administraţiei Fondului Imobiliar (AFI) care i-au dat imobilul din strada Mihăileanu actualului preşedinte Traian Băsescu, pe vremea când acesta din urmă era primar al Capitalei.

Se pare că în momentul în care a primit în chirie un apartament de la Primăria Capitalei, Traian Băsescu era deja chiriaş într-o locuinţă de stat (închiriată de la RAAPPS). Parchetul trebuia să cerceteze şi acuzaţia conform căreia imobilul a fost vândut ilegal lui Traian Băsescu pentru că vânzarea se putea face numai după expirarea termenului legal de revendicare, 1 iulie 2003. Traian Băsescu a încheiat contractul de vânzare-cumpărare pentru imobilul din str. Mihăileanu pe 4 februarie 2003, cu 5 luni înainte de expirarea termenului de depunere a cererilor de revendicare prevăzut de lege.Preşedintele Traian Băsescu a confirmat, într-un comunicat remis în februarie 2005, că deţine o locuinţă pe strada Ştefan Mihăileanu nr.2 din Capitală, susţinînd că a cumpărat-o legal, în 2003, cu 640 de milioane de lei.

Şeful statului preciza că preţul de achiziţie a fost în conformitate cu normele legale şi că apartamentul are o suprafaţă construită de 369,9 metri pătraţi, din care 189,9 metri pătraţi locuibili, restul fiind dependinţele. Conform documentului preşedinţiei, Traian Băsescu a achiziţionat apartamentul cu 640 de milioane de lei, la un curs valutar la data respectiva de un dolar - 33.159 lei. Apartamentul a fost achiziţionat, la acel moment, cu echivalentul a 19.301 dolari. Rezultă că preţul plătit de Traian Băsescu pe fiecare metru pătrat util al acelui apartament era de 101,6 dolari, mult sub preţul pieţei din 2003.

Sursă: Mediafax – 12 februarie 2005, Ziare.com – 30 iunie 2008, romaniacurata.ro – 26 martie 2009

Acuzaţia 3: Băsescu a retrocedat ilegal Ciclopul

Încălcînd flagrant legea şi ignorînd cu nonşalanţă o hotărîre judecătorească definitivă şi irevovabilă, pe cînd era primar general al Capitalei, Traian Băsescu a retrocedat ilegal imobilul Ciclop de pe Bulevardul Magheru. Cercetat penal, Băsescu şi-a modificat decizia, dar aceasta a fost atacată în instanţă chiar de aşa-zişii moştenitori. Deşi comisese o faptă penală, Băsescu a scăpat basma curată.Una dintre numeroasele afaceri ilegale girate de Traian Băsescu pe perioada mandatului său de primar general al Capitalei este legată de retrocedarea imobilului de pe Bulevardul Magheru nr. 6-8, cunoscut sub numele de Ciclop.

Imobilul a fost revendicat în instanţă de un grup de şase persoane fizice, pretinşi moştenitori ai lui Dumitru Bragadiru, decedat în 1915. Pentru că nu au putut dovedi cu acte legale calitatea lor de moştenitori, cei şase au pierdut procesul (Sentinţa civilă nr 660/13.06.2001, pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia a III a civilă – definitivă şi irevocabilă)

Sursă: Jurnalul Naţional – 8 iulie 2008

Acuzaţia 4: Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, acuzat că ar fi fost mituit de Bercea Mondial cu 300.000 de euro

Sute de oameni ai legii au luat joi la puricat casele lui Bercea Mondial din Drăgăneşti şi Slatina şi noi acuzaţii apar în scandal. Unele dintre ele îl vizează pe fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea, cel care este naşul unei nepoate de-a lui Bercea Mondial. Surse din cadrul anchetatorilor dau ca sigură mituirea lui Mircea Băsescu cu suma de 300.000 de euro, pentru a interveni în dosar, urmând ca acesta să mai primească 400.000 de euro, cercetările continuând în acest caz, informează Adevărul.

Sursă: Cotidianul – 24 martie 2011

Acuzaţia 5: Fratele lui Băsescu, în afaceri cu arme

Fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, s-a asociat cu şefii industriei de apărare într-o firmă de tehnică militară, asociaţii săi aşteptând deschiderea uşii de la Cotroceni pentru mari contracte..Ca preşedinte al României, Traian Băsescu este şi şeful Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, organism care aprobă, printre altele, şi programele de achiziţii cu armament şi tehnică militară ale Minis­terului Apărării Naţionale (MApN).

De două luni, fratele său, Mircea Băsescu, s-a asociat cu şefii industriei noastre de apărare, dar şi cu reprezentanţii unor mari companii americane din industria de armament şi tehnică militară, unde activează în prezent chiar foşti înalţi ofiţeri NATO şi US Army.

Afacerea fratelui preşedintelui României s-a înjghebat în iunie 2009, la doar o lună după ce CSAT a discutat despre înzestrarea armatei şi după ce Ministerul Apărării Naţionale a anunţat demararea licitaţiei pentru modernizarea celor două fregate britanice. Exact personajul cheie în această afacere a fregatelor, Aurel Cazacu, fostul şef al Romtehnica în acea perioadă, s-a asociat, în iunie, cu fratele preşedintelui Băsescu în firma Desintco.

Revista Next din Taiwan a relatat că fratele preşedintelui român Traian Băsescu, Mircea Băsescu, este suspectat de reambalarea unei cantităţi de muniţie veche taiwaneză, destinată distrugerii în Bulgaria, şi de vânzarea acesteia către Angola. Peste 8.000 de tone de grenade, mine şi alte tipuri de muniţie veche urmau să fie distruse, din care românii au achiziţionat 1.884 de tone, înaintea alegerilor prezidenţiale de anul trecut, potrivit Next.

Ministerul taiwanez al Apărării va solicita informaţii din partea companiei Explomo, cu sediul în Singapore, care a câştigat contractul de distrugere a muniţiei, a declarat Wang Kuo-pin, diectorul Centrului de Achiziţii din cadrul Biroului pentru Armament al Ministerului Apărării. Dacă informaţiile publicate se vor dovedi adevărate, ministerul va face demersurile judiciare necesare, a adăugat Wang. În primul rând va anula contractul, iar ulterior va solicita rambursarea taxelor şi garanţiei depozitelor stipulate în contract şi va înainta o cerere de compensare. Posibilitatea unui fals va fi, de asemenea, investigată, a continuat acesta.

Sursă: Evenimentul Zilei – 21 august 2009, Mediafax – 21 august 2009, Mediafax – 20 ianuarie 2010

 

Acuzaţia 6: relaţiile de afaceri dintre Traian Băsescu şi Puiu Popoviciu, prin fiica şi fratele preşedintelui

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui, şi-a cumpărat în 2009 un apartament de aproape 700.000 de euro în complexul Băneasa Investement, deţinut de Puiu Popoviciu, afaceristul amestecat în acea perioadă în scandalul DGIPI. Am achiziţionat apartamentul din vânzări anterioare", a spus Ioana Băsescu, în emisiunea "Oamenii realităţii".  "Am plătit preţul corect al pieţei, prin transfer bancar", a completat aceasta.

Puiu Popoviciu nu este singurul nume celebru din povestea imobiliară a familiei Băsescu. Vila din Corbeanca, achiziţionată de Ioana Băsescu împreună cu fost soţ, Bogdan Marin, a fost contruită de Sorin Vulpescu, unul dintre patronii firmelor Golden Blitz şi Euroconstruct. Casa, cu o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi, valora 320.000 de euro, în 2006. După divorţ, vila din Corbeanca a fost vândută, iar Ioana Băsescu a folosit o parte din bani la achiziţionarea imobilului din Băneasa.

"Apartamentul îl cumpărase din banii ei. Vânduse casa din Corbeanca unde stătuse cu Bogdan Marin. După ce s-au despărţit, i-a fost greu să  mai stea în aceeaşi casă", a completat Traian Băsescu. În istoria tranzacţiilor imobiliare încheiate de familia Băsescu apare şi Costel Căşuneanu, un alt rege al asfaltului. Acesta a fost amestecat în povestea vânzării unui teren din capitală, în 2002, tranzacţie în urma căreia Traian Băsescu a reuşit să-şi cumpere o casă de 300 de metri pătraţi şi un teren de peste 700 de metri pătraţi în Otopeni. După ce a ajuns la Cotroceni, preşedintele i-a cedat casa Ioanei, iar aceasta a înstrăinat imobilul, pentru a-şi construi o casă lângă Bucureşti, împreună cu prietenul ei.

Pe de altă parte, au existat suspiciuni de asociere a lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, cu acelasi Puiu Popoviciu. “Surpriza de proportii in motivarea instantei de judecata privind eliberarea din arest a inculpatilor din lotul fostului sef al DGIPI Cornel serban si al colegului sau Petru Pitcovici: fratele presedintelui Traian Basescu este asociat intr-o firma chiar cu magnatul Puiu Popoviciu, acuzat, arestat si apoi eliberat  in acelasi dosar penal! Potrivit judecatorului Viorica Costiniu, pentru a-l determina pe politistul judiciarist de la DNA Ion Motoc sa inchida mai repede dosarul omului de afaceri Popovici, comisarul Petru Pitcovici i-a spus <<Puiu Popoviciu a vorbit cu Basescu>> si ca <<Puiu Popoviciu este asociat intr-o firma cu fratele lui Basescu>>. <<Veridicitatea afirmatiilor este greu de asumat din economia dosarului, dar o conexiune cu cererea procurorului-sef de sectie (Doru Tulus – n. red.) de abtinere in instrumentarea acestui dosar si acceptata la nivelul conducerii D.N.A. este posibila>> a mai precizat  judecatorul Viorica Costiniu.”

Sursă: Realitatea.net – 30 martie 2009, Mediafax - 27 martie 2009, Romania Libera - martie 2009

 

Acuzaţia 7: relaţiile de afaceri dintre Traian Băsescu şi gruparea Cocoş-Udrea

Firma „Trei Cocosi" a cumparat cu nici 100.000 de euro de la municipalitate, in Parcul Herastrau, un teren cu active care azi valoreaza peste 4 milioane de euro. Rolul lui Traian Basescu, primarul general de atunci, a fost sa blocheze cererea de retrocedare a mostenitorilor legali pana la perfectarea tranzactiei.

Adevarul a prezentat culisele unui "tun" imobiliar perfect, conceput, dupa primele indicii, pe axa Dorin Cocos - Traian Basescu. Afacera a constat in cumpararea unui imobil si ulterior a terenului aferent la un pret de 10 ori mai mic decat cel al pietei de atunci, in cea mai ravnita zona a Capitalei: Parcul Herastrau. Afacerea, facilitata prin omisiune sau neglijenta in serviciu a primarului Capitalei, Traian Basescu, a implicat o investitie de nici 100.000 de euro, care astazi valoreaza peste 4 milioane de euro. Legalitatea afacerii este acoperita printr-o lege data, cum spune primarul Andrei Chiliman, "pentru clientela politica".

Intr-o prima faza, in 1999, Primaria Capitalei a inchiriat spatiul din soseaua Nordului 7-9 firmei conduse de Dorin Cocos. Firma la care, atunci, avea actiuni si generalul de justitie Gabriel Oprea. Intr-o a doua faza, dupa intrarea in vigoare a Legii 10/2002, imobilul "Trei Cocosi" a fost revendicat de doamna Doina Iliescu, in calitate de mostenitor legal. Revendicarea a fost respinsa de primarul general de atunci, Traian Basescu. intamplator sau nu, dispozitia de respingere a ajuns cu intarziere la reclamanta.

Sursă: Adevarul– 12 martie 2007

 

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Sunt de acord ca e mafiot

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Povestile voastre

titi din Giurgiu

Popey marinarul trbuie inlaturat de la Cotroceni;sper ca dupa alegeri sa fie modificata constitutia, si sa fie inlaturat de la putere acest individ ,care a jefuit Tara impreuna cu clica de PDL-isti.. /// Pentru mine acest individ nu mai este Presedinte.

mitel garleanu din Dolj

a zis ca el nu va candida impotriva lui Petre Roman si ..., a zis ca va fi alaturi de bucuresteni si ... a zis "sa traiti bine " si ...cate altele !

ZOZO din Bucuresti

Toata lumea a uita de rapirea ziaristilor cum au fost eliberati si pe cat si unde au plecat banii. Fuga lui Omar Hisan si cum si cine lsa scos din tara.Oare Basescu nu stie nimic?

ANONIMUS din Bucuresti

TRADATOR DE TARA SI GAOZAR

vazian gabriel din Bucuresti

La nivel de ministru al finantelor s-a ridicat problema banilor pentru pensii, indiferent ca sunt militare sau nu. La propunerile corespunzatoare ale ministrului si secretarilor de stat pentru indexarea acestora, dl. Basescu a sunat prompt si a anulat orice fel de initiativa, fara nici o motivatie, cu toate ca sumele in cauza existau si exista in continuare. Acum ce sa credem? Dl. Basescu are vreo problema psihica legata de bani in general? Un secretar de stat a recunoscut acest fapt! Se explica astfel de ce reprezentantii statelor nordice ( Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda) nici nu vor sa auda de dl. presedinte Basescu! Au motivat diplomatic ca nu au auzit ca vreun stat sa ia masuri de decimare al propriului popor! Pana cand vom mai juca acest joc al supuseniei fata de state ale Uniunii Europene, in detrimentul nostru, astfel incat domniile lor sa traiasca bine iar noi sa le suportam pierderile? Guvernul se amesteca benevol in probleme care nu ne privesc si accepta compromisuri care ne prejudiciaza financiar! Ne intereseaza pe noi de Cancelarul German? De cand insa acesta se prezinta la noi in tara la invitatia slugarnica a Presedintelui Romaniei si a acolitilor acestuia si vine sa ne certe ca nu ne facem temele? Acest lucru trebuia sa il faca vis-a-vis de dl. Basescu si de camarilla acestuia, inclusiv fata de FMI, de presedintele si ministrii PD-L. D-na Cancelar sa vina mai bine si sa ia pulsul corect al tarii, nu sa asculte sopocaiturile putrezilor de corupti din PD-L. Si suplimentar: anterior, sub CDR au fost distruse medicina, invatamantul, apararea nationala, ulterior apararea interna si serviciile secrete prin aservirea lor unui presedinte nu bezmetic, ci foarte bine intentionat. Cum altfel mi-as putea explica dorinta lui de a imparti Romania in 6(sase) zone? Lucrul acesta imi aduce aminte de Pactul Ribbentrop-Molotov si de dorinta ungurilor care doreau aceeasi impartire regionala! Mare atentie domnilor actuali guvernanti! D-le Ponta, d-le Antonescu(aveti un nume de rezonanta), mare grija cu aceasta natiune, cu acest popr, cu noi!

eba din Bucuresti

Basescu e o mizerie ! o sa ramana in istorie ca tradator de neam si tara ! Traiasca Romania !

SIMONA din Bucuresti

GENOCID ECONOMIC,INDUSTRIAL,SOCIAL.DETURNARE DE FONDURI DIN IMPRUMUTURI FMI IN CONTURI PERSONALE,ASOCIEREA CU UDMR LA TRAFICAREA TARII NUMITA ROMANIA,TARA CARE NU ESTE PROPRIETATEA LOR PRIVATA SI VINZAREA CELO7,5 MIL VOTURI INTERESULI UE,SUMINAREA INSTITUTIILOR STATULUI IMPREUNA CU MERKEL,BAROSU ,MACOVEI,BLAGA SI LEGIONARII!

Valentin Nita din

Acuz acest "om" de lipsa de respect fara de mortii revolutiei.

alina din Bucuresti

S-a bazat pe prostia romanilor si i-a momit cu pungi de mancare si cu bani la colt de strada pentru un vot. Patetic ! De aia si avem o tara de cacat, ca punem botul la toate manipularile si aberatiile politicienilor. Haideti sa scapam de mafia asta portocalie odata pentru totdeauna. Base, ai venit cu DA, pleci cu DA !!!! Eu personal nu vreau sa ajunga base la puscarie. de ce sa stea in continuare pe banii nostri ? de ce sa stea la caldurica si la aer conditionat si sa primeasca 4-5 mese caldute pe zi ? de ce ??? eu il vreau inchis intr-un loc, fara lumina, fara aer conditionat si sa primeasca o coaja de paine pe zi si eventual inconjurat de 5 negrii mititei ! asa iti dorim base :))

lenutaa_mirceaa din Bucuresti

foarte intereseaza cauza afaceri si mundar -basescu si elena- pe toate pdl mezerie

Guramulta Elena din Bucuresti

Cred ca e cea mai sinistra figura pe care a avut-o Romania, a facut tarii mai mult rau decit a facut ceausescu. Mi-as dori sa aiba un sfirsit mai groaznic decit ceausescu!!!!!!!!

Miapya din Suceava

Extradarea din tara ar fi cea mai potrivita pedeapsa la care sa se adauge confiscarea averii acestor inpostori si tradatori de neam si tara.Nu sunt dispusa sa le platesc arestul.O astfel de lege ar mai da de gandit si altora.

Balan Viorel din Hunedoara

Nu-mi permit sa-l acuz,e Presedintele nostru si desi nu l-am votat, l-am respectat. As fi dorit sa ia exemplu de la Presedintele Frantei care a stiut sa se retraga onorabil din viata politica.Cit priveste promisiunile electorale nu au fost respectate,nici macar referendumul cu privire la un Parlament UNICAMERAL.

Eduard Radulescu din Bucuresti

Cel mai mare mafiot,capul tuturor relelor si protectorul furnicutelor corupte ale pdl care au nenorocit toata tara este fara tagada Traian Basescu - omul cel mai nociv din intrega istorie post-decembrista al carui singur tel in politica este acela de a produce rau in jurul sau satisfacandu-i pe apropiati cu privilegiile puterii pe care inca o mai detine,nu pentru mult timp sper...El trebuie inlaturat pentru a fi siguri ca schimbarea si inseninarea sperantelor romanilor se poate face simtita cu adevarat. Jos Basescu cat mai repede anul acesta!! Crin Antonescu Presedinte!! (sunt membru PSD)

marius din Dolj

a furat flota romaniei si a scazut pensile si salarile

anit din Bucuresti

CAPO DEL TUTI CAPI .JOS CU EL SI JUDECAT DE" MAREA ADUNARE NATIONALA".TRAS IN TEPA! PE CAND LA MINE O VIZITA DIN PARTEA SERVICIILOR? MA ASTEPT...... VA ROG VENITI,AVEM MULTE DE DISCUTAT TRADATORILOR.....

dr evil marius din Dolj

basescu si acoliti sai au furat romania

Sacalul din Iasi

Cum sa nu iti vina sa te apuci de injurat cand auzi asemenea declaratie. Dar ce ai facut tu cu POPORUL ROMAN ce a fost? Ca am induratm atata umilinta din partea TA si a celor de la PDL in frunte cu madam UDREA...daca te simti umilit plea...ca AZI , la fel cum au facut zeci de mii de romani umiliti care au plecat peste hotare din cauza TA !!!

NERO din Bucuresti

Eu nu cred. E cel mai curat om. Un clarvăzător şi un nevinovat de presedinte! Ce-aveti cu el? E si el un om! Hâc, hai noroc şefu!

hampau marioara din Bacau

ne-a micsorat pensiile prin 5,5% sanatate, s.a.;

Nina din Timis

Piratului "BARBA NERA" vreau sà-i amintesc o mìrsàvie ,care o fàcut-o cìnd o venit ìn Italia si promitea Romànilor locuri de muncà si salarii bune,numai sà se ìntoarcà in Romania.De fapt ,altul era intentul lui?,nu cà-l interesa cà romìnii scuipà sìnge prin stràini pentru a-si cìstiga cinstit pìinea.Base,ai vàzut cà Romìnii nu au avut incredere in tine?au ràmas pe locurile lor. Dar eu cred cà totusi pe cìtiva din ei i-ai pàcàlit cu Punga ta Arancione si ti-au dat votul. Acum FAI LA COSA GIUSTA>>>"DIMETITI"

alexandru din Bacau

criminal de razboi , genocid uman , un om fara scrupule ,lingau de mare clasa al statelor unite , gaozar al rusiei,

maya din Bucuresti

>>>>>>>a mintit poporul,,,,,,traim bine ,,,nu e adevarat ,,a vandut ce a ce nu era a lui ,,flota ,,nu este un presedinte pentru tara si popor,,nu se lupta pt,,ca poporul sa traiasca mai bine ,,romanul a suferit 50,de ani ,,toti ce sau perindat spunand ca vezi tu doamne conduce tara ,,erau,,doar pt ,,a trai ei bine ,,,au vandut tara ,,,spun lumi intregi cum e tara mea de frumoasa nu e in lume ,,dar mi au furato ,,UNDE ESTE TARA MEA ,,?

Spoială Gheorghe din Suceava

Dragii mei compatrioți , țara e jăfuită de toți mafioți aleși de noi , indifiren pe ce principii, au fost aleși pe o galiată portocalie , mălai , micii, bere , etc . Nu am analizat , pe cine punem în fruntea țări , să conducă destinele noastre . Dar cred că românul , nu are să mai fiie atât de tolerant și naiv la următoarea alegere în anul 2012 . Doresc poporului meu român să-i dea bunul Dumnezeu înțelepciune și să trăiască fericit în România , fiindcă alte națiuni nu are o țară ca , a mea . Dar nu are conducătorii care să facă bine la popor . Aveți mare grijă pe cine alegeți să vă conducă destinele .

Crina-R din SatuMare

Numele meu este Crina, am 38 de ani, sunt divortata din 2008. Am 2 copii scolari de 14 respectiv 12 ani. Nu am un loc de munca desi am studii superioare. Am fost nevoita sa-mi las copiii, sa merg afara din tara pe perioada vacantei de vara, sa muncesc pentru a-mi putea trimite copiii la scoala, pentru a le putea oferi un trai decent si medicamentele de care au nevoie pentru ca au unele probleme medicale iar Bugetul de Sanatate nu ne ofera gratuitate la acele medicamente. E jenant, de-a dreptul penibil, sa mergi intr-un spital cu 2 copii si sa-ti cumperi medicamentele. Justitia Romana a hotarat ca fostul sot sa-mi plateasca cate 76 de lei pe luna pentru fiecare copil. Daca plec din tara Protectia Copilului ma judeca pentru abandonul copiilor, pentru neglijenta, etc, insa sunt singura cu cei 2 copiii de mai bine de 3 ani dar n-am primit nici un ajutor din partea municipalitatii sau a Protectiei Copilului decat suma de 42 de lei ca alocatie de stat pentru fiecare copil si din oct.2010 suma de 100 de lei ca alocatie monoparentala. Am incercat sa ma adresez pe internet unor fundatii de intrajutorare, in dorinta de a ma integra intr-un loc de munca si stiti ce mi s-a raspuns?: nu sunteti de etnie rroma sau minoritara si nu va putem ajuta. Am mers sa discut cu viceprimarul pentru ca era un loc de munca la Primarie: secretar la D-l. primar din localitate, stiti ce mi-a raspuns viceprimarul?: nu aveti nici o sansa daca nu cunoasteti limba maghiara, pentru ca primarul este maghiar. Domnilor, sunt socata. In Romania, ca sa muncesti trebuie sa stii limba maghiara, sau sa fii rrom. Oare unde vom ajunge? Traiesc impreuna cu cei 2 copiii ai mei din 84 de lei, alocatia de stat a lor + 100 delei alocatia monoparentala + 152 de lei pensia de intretinere primita de la fostul sot. E dureros insa e adevarat. Incercati sa impartiti dvs suma de 336 de lei, sa acoperiti cheltuielile cu energia electrica, incalzirea, gazul, apa, internetul (pt k au nevoie la scoala de tot felul de referate de pe net),caiete tip pentru scoala, rechizite, imbracaminte, incaltaminte, medicamente si binenteles hrana zilnica. Baietelul meu este in clasa a 8, se pregateste pentru admiterea la liceu, ma gandesc cu groaza din ce bani ii voi plati internatul si toate cele necesare. Fostul sot a plecat din tara, lucreaza in Cehia din aprilie 2010 dar nimeni nu ia masura cautarii lui si obligarii la plata unei sume decente fata de copii lui. Ce sa astept de la ziua de maine? Credeti-ma ca uneori ma gandesc cu groaza la ziua de maine.

Peacemaker Twister din Cluj

PORK MAFIOT, FOST SECURIST, DESBINATOR, TERMINATOR AL ORICĂROR ELITE, ALIAT CU INTERLOPII ȚIGANI PENTRU NIȘTE VOTURI MURDARE, CAPUL MAFIOȚILOR ȘI PROSTITUATELOR POLITICE GEN UDREA, ANASTASE ȘI BOAGIU, UN TĂTAR CHELIOS CU CREIERUL DEPLASAT ÎN INTESTINUL GROS!

Scrisoare deschisa catre presedintele Traian Basescu ! « Adelina's Blog din adelinabaescu.wordpress.com/2012/01/14/scrisoare-deschisa-catre-presedintele-traian-basescu/

[...] de informare amanuntita pentru cititori: http://www.mafiilepdl.ro/traian-basescu/ Like this:LikeBe the first to like this [...]

silviu din Transilvania din Bucuresti

Basescu este Tartorul care patroneaza Mafia - Ciuma Portocalie ! Pina cind Justitia nu va incepe sa bage la Puscarie pentru ani multi si grei, pe toti Borfasii de teapa lui Apostu, care fura din Banul Public si care iau mita acordind Contracte dezavantajoase pentru comunitatile locale sau pentru intraga Tara risipind banii de la Bugetul de Stat adunati din Dari si Biruri grele de la CETATEANUL ROMAN FRAIERIT, CETATEAN care a votat si a pus in functii si demnitati ale Statului pe toate aceste PRAMATII, PE ACESTI HOTI DIN BUZUNARUL CONTRIBUABILULUI, pina atunci in Tarisoara asta nefericita si blestemata sa aiba parte de un asemenea Presedinte cum este Basea, HOTIA nu va inceta ! Se va tot fura pina nu va mai ramine piatra pe piatra in Romania ! Acesta se pare ca este si Scopul, Misiunea, Tinta acestui Regim: sa falimenteze Romania asa cum au falimentat si vandut pe nimic toata Economia si sa o dea pe mana celor care poftesc la dansa, celor care ar vrea sa o gaseasca cit mai saraca si cat mai nelocuita !!! Cine patroneaza tot acest RA-HAT care pute din ce in ce mai urit ?!! A cam sosit vremea ca Popeye Marineru far'de Flota sa primeasca un shut in koor si sa fie pus la popreala pentru multa vreme alaturi de Ciracii lui ! Parlamentarii care nu vor vota suspendarea lui Basea sa fie tratati asa cum si sint, ca pe niste Complici la Genocid, Subminarea Ec. Nationale samd toate cite le-au mai facut si sa li se faca cunoscuta si pedeapsa care ii asteapta pentru faptele lor !

Hari Bucur-Marcu din Bucuresti

A fost demascat, in telegramele Ambasadei SUA la București, ca agent de influenta american in Consiliul Suprem de Apărare a Țării. Este șantajabil de Serviciul de Spionaj Militar Rus și de alte servicii secrete străine, precum si de fosti sau actuali ofiteri de informatii români cu copii ale dosarele sale de nomenclaturist PCR, de marinar implicat in contrabanda și de ofițer operativ. Are o avere nejustificabilă.

Gheorghe Ștefan ”Pinalti” | Mafiile PDL din www.mafiilepdl.ro/gheorghe-stefan-%e2%80%9dpinalti%e2%80%9d/

[...] scandalul cu băieţii deştepţi din energie, lansat de Traian Băsescu, Pinalti Junior s-a retras din afacere dar a început să se ascundă în spatele unor [...]

Roberta Anastase | Mafiile PDL din www.mafiilepdl.ro/roberta-anastase/

[...] zilei a fost unul obişnuit: PDL a forţat votul pentru a adopta legile aşa cum vor Emil Boc şi Traian Băsescu, s-au încălcat regulamentul şi toate cutumele, opoziţia a ieşit din sală, PDL strică [...]

Vasile Blaga | Mafiile PDL din www.mafiilepdl.ro/vasile-blaga/

[...] Numele lui Blaga apare din nou, pentru favorizarea infractorului, în calitate de şef al vămii. Chestorul Virgil Ardelean, şeful Direcţiei Doi şi-un sfert, îl va şantaja pe Blaga cu respectivele dosare, între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale. Blaga era şeful de campanie a lui Traian Băsescu. [...]

Sorin Blejnar | Mafiile PDL din www.mafiilepdl.ro/sorin-blejnar/

[...] [...]