Mafiile PD-L
Join us on Facebook

Profil de mafiot

310 de oameni au fost acord
Petruta Petrof

Petruta Petrof (Director Comisariatul pentru Protectia consumatorilor Bucuresti)

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Sunt de acord ca e mafiot

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Povestile voastre

nasu lui paul petrof din Bucuresti

Puscarie pe viata si pentru paul petrof,petruta petrof,silvian ionescu,constantin cerbulescu,ciprian cerbulescu etc....

nasu' lu' blejnar din Bucuresti

Petruta e sotia lu' Paul Petrof, ofiter SRI si director Regionala vamala Bucuresti, una din "mainile drepte" ale lu' finu' meu, Sorin Blejnar, pentru care se va da, pentru prima oara, in Romania, "detentia pe viata". Romania este o mare FAMIGLIA.

MIHAI din Bucuresti

Nu vreti sa publicati? Credeam ca e un site adevarat! Imi cer scuze!!!!

Mihai din Bucuresti

RCS-RDS e firma care pe mine m-a furat pe fata Si idioata de Petrof imi trimite raspuns cu citate dupa 3 luni???????cine o tine pe proasta asta in brate????cine aunt toti mafiotii astia????

Petrica din Bucuresti

Sunt de acord 100% ca aceasta directoare petruta petrof e mafioata altfel nu se explica aranjamentele pe care le are cu inspectorii din subordine de a amenda sau nu romtelecomul in cazul meu de raspunsuri ce sa Mai zic ne ia de prosti.

beligan sandu din Bucuresti

Mafia care patroneaza zona asta il are ca sef pe SORIN BLEJNAR-SILVIAN IONESCU-CONSTANTIN CERBULESCU-PAUL PETROF-PETRUTA PETROF.Controleaza doar firmele psdistilor,pnlistilor sau celor care au ordin.

Bing din Bucuresti

Spagareasa nenorocita , de unde are taranca asta imputita bani de masini scumpe case in dorobanti la mare etc din salariu lui paul petrof sef la vama bucuresti???sau e mana in mana cu mafia pdlista?A luat spaga de la Human Invest pentru partid.

BArba Lata din Bucuresti

OTTO va spune ceva ?sa verificati cine a fost in control ca urmare a reclamatiei mele si ce au constatat.PETROF Petruta mai bine s-ar lasa de meseria asta bate campii intr-un mod nesimtit golanesc demn de spagarii nenorociti din filierele pdliste......

Mirgian MARIA din Olt

PEtrof Petruta o tine in brate pe o inspectoare de la opc bucuresti care se ocupa de reclamatiile la cursele aeriene,eu am avut o problema cu wizzair si dupa ce si-au luat dreptul s-au cacat pe mine.NESIMTITA.

Bichir Bogdan din Bucuresti

Petrof Petruta e o spagareasa nenorocita mi-a sugerat urmare a unei reclamatii la opc in legatura cu un laptop in garantie sa iau altul.Mi-a ras practic in fata dupa care s-a ridicat si m-a dat afara.Sa le fie rusine celor care o tin in brate.De barbatul ei ce sa spunem toata lumea stie ca la vama bucuresti dai spaga altfel nu trece marfa....astia nu mor?????face el dumnezeu dreptate si daca nu ei platesc copii lor.

elis isa din Bucuresti

Am facut o reclamatie la opc bucuresti si nu am primit nici un raspuns trei luni,dupa care am sunat si am intrebat ce se intampla ca normal ar fi fost sa primesc acest raspuns in 30 zile.Dupa alte doua saptamani primesc un raspuns in scris de la nesimtita asta de PETROF PETRUTA in care mi se sugera ca nu am dreptate.Am aflat ulterior de la o angajata a magazinului ca au fost in control doua inspectoare Tudor si Bigan care au luat un plic de la seful magazinului si nu mai conteaza daca am sau nu dreptate.Ulterior la opc am inteles de la secretara ca inspectoarele sunt de fapt consilierele lui Petrof.Deci????????

DANIELA din Bucuresti

AM TIMIS SCRISOARE SA-MI REZOLVE O PROBLEMA IN LEG.CU UN GEAM DE LA CUPTOR ELECTROLUX, F. SCUMP EU NE FIIND VINOVATA SI DANSA IMI RASPUNDE CE SCRIE IN CERTIF.DE GARANTIE. MENTIONEZ CA NU SUNT ANALFABETA..PAREREA MEA CA ACESTI OAMENI SUNT DEGEABA PLATITI DIN BANII NOSTRII..SUNT BUNI DOAR DE SPART SEMINTE SI SA JOACE SOLITARE PE CALC.DESFIINTAREA ACESTOR MAFIOTI AR FI UN CASTIG PTR.STAT..BANII ACESTOR PUTUROSI SA FIE DATI AMARATILOR DE PENSIONARI CARE NU AU CE PUNE PE MASA .

Kaghe din Bucuresti

Obliga comisarii OPC sa ia spagi din care o pare, 45 % din spaga ei ii trimite lui cerbulescu C-tin de la ANPC,restul e al ei. Este sotia luiPaul Petrof director la VAma Bucuresti. Este cunoscuta pentru excrocherii cu terenuri injudetul Dambovita de unde provine.