Mafiile PD-L
Join us on Facebook

Profil de mafiot

74 de oameni au fost acord
Mircea Cinteză

Mircea Cinteză (soldat)

senator PDL

ANI a constatat starea de incompatibilitate în care se află senatorul PDL Mircea Cinteză, deoarece pe lângă calitatea de parlamentar a deţinut şi mai multe funcţii de conducere în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Acuzatia extinsa: Incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate s-a sesizat din oficiu, in 15 noiembrie 2010, in urma publicarii unui material de presa cu privire la posibila nerespectare de catre Mircea Cinteza a regimului juridic al incompatibilitatilor. Potrivit ANI, Mircea Cinteza a obtinut doua mandate de parlamentar in urma alegerilor din 2004 si din 2008, iar in perioada 1 aprilie 2005 - 1 septembrie 2005 a fost ministru al Sanatatii, transmite MEDIAFAX.

ANI precizeaza ca l-a informat pe Mircea Cinteza, printr-o scrisoare recomandata, confirmata de primire in 13 decembrie 2010 cu privire la declansarea activitatii de evaluare, iar in 6 ianuarie 2011, acesta s-a prezentat la sediul ANI, insotit de avocat. ANI a constat starea de incompatibilitate in care se afla Mircea Cinteza, deoarece in perioada 17 decembrie 2004 - 1 aprilie 2005, respectiv, din 1 septembrie 2005 pana in prezent, Cinteza a fost atat senator, cat si sef in sectiile mentionate din SUUB.

 

Surse: 9 AM, Amos News, Mediafax,

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Sunt de acord ca e mafiot

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Povestile voastre

anit din Bucuresti

Mi-e rusine cu acest profesor medic ,care intr-un fel imi este coleg ;la inceput am avut o impresie buna despre el,m-am bucurat cand a ajuns ministrul sanatatii dar din pacate l-a corupt puterea iar pentru medici nu a facut nimic.Mi-e rusine cu el si mai ales de faptul ca nu s-a opus deloc noului proiect respins de altii ai legii sanatatii....Sa se retraga din politica.!