Mafiile PD-L
Join us on Facebook

Profil de mafiot

59 de oameni au fost acord
Marin Anton

Marin Anton

fost Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, actual Secretar de Stat la Ministerul Mediului, Presedinte PDL Giurgiu

Cap al Mafiei PDL Giurgiu, Marin Anton a fost implicat de-a lungul timpului in mai multe scandaluri si afaceri controversate. Astfel, prin firma V&V Trading, actualul demnitar a fost administratorul RAFO Onesti in perioada in care rafinaria era patronata de Marian Iancu si atunci cand aceasta societate era considerata ca fiind una dintre gaurile negre pentru bugetul de stat. Numele lui Marin Anton apare si in scandalurile privind afacerile cu energie electrica. Mai exact, presa a dezvaluit ca acesta, in calitate de administrator al RAFO Onesti, a cumparat energie de la “Green Energy”, societate detinuta de fiul lui Gheorghe Stefan Pinalti, unul dintre liderii PDL. Marin Anton a fost cercetat de PNA (actualul DNA) in legatura cu privatizarea unei societati din Buzau.

Marin Anton a fost implicat într-o dubioasa afacere cu nave maritime de transport. Profitând de functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, responsabil de domeniul fluvial, el a încercat sa lanseze „la apa“ o afacere extrem de profitabila.

Marin Anton a prosperat si cu ajutorul banilor proveniti din fonduri europene. Elena Anton, sotia sa, este unul dintre principalii jucatori de pe piata agricola din judetul Giurgiu, fiind actionara la mai multe societati comerciale.

Mai multe surse: Gandul.info, Realitatea.net, MediasInfo.ro, Agentia.org, Curentul.ro, SecreteDeGiurgiu.ro

 

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Sunt de acord ca e mafiot

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Povestile voastre

sictireli din Bucuresti

Da.

Andri Popa din Cluj

In 23 februarie a fost o dezbatere pe tema Rosiei Montane pe postul public de televiziune si atitudinea lui a fost de-a dreptul socanta. Individul, cica secretar de stat la Ministerul Mediului, nu facea nici cel mai mic efort sa ascunda faptul ca de fapt el face lobby pentru acea companie de mafioti. O dovada in plus ca statul roman e infiltrat de structuri mafiote la toate nivelurile si nu doar ca nu poate fi functional dar nici nu mai mimeaza normalitatea, cum facea pana nu de mult.