Mafiile PD-L
Join us on Facebook

Profil de mafiot

725 de oameni au fost acord
Florin Urcan

Florin Urcan (Primar Ludus)

Primarul din Ludus, Florin Urcan, este acuzat ca a acordat un contract cu dedicatie unui coleg din PDL Ludus si ca a castigat ultimele alegeri prin frauda electorala, cumparand voturi.

 

Acuzatii extinse:

 

Acuzatia 1 - Vicepresedintele PDL Ludus primeste o licitatie cu dedicatie de la primarul Florin Urcan

Modelul tîrgumuresean al delegarii transportului în comun este preluat si în Ludus. Daca la noi SC Siletina SA face legea autobuzelor, pe Tîrnave primarul Florin Urcan l-a recompensat pe unul dintre vicepresedintii PD-L Ludus cu acest contract. În ultima sedinta s-a votat o hotarâre prin care SC Happy Serv SRL, societatea vicelui PD-L Ludus Ovidiu Petrea, a primit transportul în comun din oras. În Ludus, portocaliul Urcan face legea. De când este primar contractele pe care primaria le face sunt atribuite în general unor firme de casa ale apropiatilor sai. Asa s-a întâmplat si cu delegarea transportului în comun, care a fost atribuit, fara nicio jena, firmei vicepresedintelui PD-L Ludus Ovidiu Petrea. Pentru a fi sigur ca va câstiga cine trebuie, la licitatia pentru obtinerea acestui contract a participat o singura firma. Edilii au facut si caietul de sarcini într-o forma care sa permita firmei respective sa participe si sa câstige licitatia. S-au modificat conditiile pe care trebuiau sa le îndeplineasca cei care vroiau sa asigure transportul ludusenilor. Astfel, vârsta autobuzelor aflate în parcul auto al firmei câstigatoare, a crescut de la 3 la 5 ani. Conditie venita ca o manusa pentru SC Happy Serv. Ultima firma care a gestionat acest serviciu public a fost nimeni alta decât SC Siletina Impex SRL, care din motive necunoscute nu a mai participat în acest an la licitatie. Prietenii stiu de ce. Petrea cu datorii de miliarde Conform bilantului fiscal firma lui Petrea a avut în 2009 un profit net de aproximativ 4000 de lei si o cifra de afaceri de 814 mii de lei. Asta în conditiile în care firma are datorii de peste 700 mii de lei. Pentru SC Happy Serv preluarea contractului de transport local este un vis, ma ales ca numarul de angajati declarati pentru anul 2009 a fost de 10 persoane. În plus si domeniul de activitate pare nepotrivit pentru un astfel de serviciu. Firma politicianului este înregistrata pentru „Activitati de servicii anexe pentru transporturi terestre”. Urcan îsi modernizeaza biroul Un alt contract dat de primarul din Ludus unei firme de casa a fost cel de renovare al propriului birou. Pentru aceasta lucrare s-au alocat nu mai putin de 70 de mii de lei. Bani cu care în Ludus se poate cumpara lejer un apartament cu trei camere. Bineînteles, contractul a fost primit de un apropiat al edilului care se pare ca a mai primit contracte de acest fel, sumele fiind mai mari.

Sursa: Ziarul de Mures

Acuzatia 2 - Florin Urcan a castigat alegerile din Ludus dupa ce a cumparat voturi

Zeci de romi din zona "Sub râpă" din Luduş au ieşit în stradă, marţi noaptea, şi au reclamat faptul că au fost înşelaţi la alegerile care au avut loc duminică, la al doilea tur de scrutin, transmite corespondentul NewsIn.

Ei îl acuză pe primarul nou ales, Florin Urcan (PD-L), că a câştigat alegerile după ce i-a plătit pe jumătate dintre ei. Ei mai spun despre liderii lor, şefii de stradă, că au luat bani şi pachete cu mâncare de la candidat. Romii au explicat şi metodele prin care consideră că au fost înşelaţi. În primul rând, spun ei, o parte dintre romi au primit acasă buletine de vot gata ştampilate, pe care le-au luat în cabina de vot şi odată cu buletinul ştampilat în cabină l-au introdus în urnă. Romii au arătat o jumătate de buletin de vot rupt pe care era numele candidatului PD-L şi simbolul electoral şi au spus că li s-a indicat să pună ştampila acolo deoarece ei nu ştiu să citească. Ei susţin că li s-a spus că acolo este trecut numele celuilalt candidat, primarul în funcţie, Ovidiu Dancu, pe care l-ar fi votat. Marţi seara, romii s-au împărţit în două tabere. În apărarea şefului străzii şi a primarului ales au fost aduşi zeci de copii îmbrăcaţi în tricouri portocalii, cu sloganuri ale candidatului. Copiii au recunoscut, înainte de intervenţia adulţilor, că ei au primit dulciuri, iar părinţii pachete. Primarul ales, Florin Urcan, neagă că ar fi dat sau promis cadouri şi bani şi pune această ieşire a romilor pe seama caracterului lor. Conducerea Poliţiei Luduş susţine că nu au fost făcute plângeri în care să fie reclamate astfel de fraude electorale.

Sursa: Realitatea TV

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Sunt de acord ca e mafiot

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Povestile voastre

JEFF din Cluj

O MARE JAVRA CARE PE CAND ERA PRIMAR ISI SALUTA FOSTII COLEGI CE L TRECEAU CLASA CU BUNA ZIUA..AM VRUT SA PARTICIP LA O LICITATIE...MI S A DAT CU FLIT SI A CASTIGAT....UN PRIETEN PDL....

Lucy din Mures

ACum candideaza pentru camera deputatilor...are nevoie de imunitate pt multele dosa re penale pe care le are!

karin din Cluj

Hot ! Inconjurat de hoti ! A furat de pe unde a putut. A amenintat oameni! Si acum vine cu un slogan penibil, exact ca si d-lui: NU MA LASA INIMA SA RENUNT ! Adica, tradus: AM FURAT ASA MULT SI M_AM OBISNUIT CU FURATUL SI TRAITUL PE PICIOR MARE< CA NU MA LASA INIMA SA RENUNT!!! Curat-Murdar !

Vasilica din Mures

In plus de asta are doar 10 clase.

Aris din

Evaziune fiscala dovedita de Curtea de Conturi si multe alte afaceri cu terti

Aris din Mures

Evaziune fiscala si fals intelectual