Mafiile PD-L
Join us on Facebook

Profil de mafiot

1224 de oameni au fost acord
Emil Boc

Emil Boc

Capul Mafiei PDL Cluj, Presedinte PDL, Prim ministru al Guvernului Romaniei

O parte a afacerilor lui Boc se află în jurul fotbalului clujean, fie că e vorba de Universitatea Cluj (vândută de către Primăria Cluj către un investitor local) unde manager a fost finul său, fie că e vorba de CFR Cluj, al cărei stadion a fost modernizat de către sponsorii politici ai PD-L (firma Transilvania Construcţii).

În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. După ce a primit un memoriu de la Paszkany, Traian Băsescu l-a înaintat în urmă cu doi ani procurorului general pentru „rezolvare”, fiind urmărit penal în mai multe dosare pentru spălare de bani. El a construit pe un teren care a aparţinut Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca mallul Polus Center, inaugurat cu mare fast în 2007 de actualul premier Emil Boc.

Tot cu primăria condusă de Emil Boc, Paszkany s-a asociat pentru construcţia Cartierului Tineretului, care ar fi trebuit să cuprindă 6.000 de locuinţe cu o valoare a investiţiei anunţată de peste 200 de milioane de euro. Consiliul Local Cluj a aprobat reconversia Cartierului Tineretului (proiect acordat iniţial de Emil Boc lui Arpad Paszkany) într-un parc fotovoltaic. Legalitatea Hotărârii Consiliului Local Cluj privind reconversia Cartierului Tineretului într-un parc fotovoltaic va fi verificată de Prefectura Cluj, având în vedere că s-a realizat fără organizarea unei licitaţii.

 

Acuzatii extinse:

Acuzaţia 1: Afacerile lui Emil Boc cu gruparea din jurul lui Arpad Paszkany

O parte a afacerilor lui Boc se învârt în jurul fotbalului, fie că e vorba de Universitatea Cluj (vândută de către Primăria Cluj-Napoca, pe vremea când aceasta era condusă chiar de Boc, către un investitor local), unde manager a fost finul său, fie că e vorba de CFR Cluj, al cărei stadion este modernizat, cum altfel, decât de sponsorii politici ai PD-L. Firma se numeşte Transilvania Construcţii şi a modernizat tribunele stadionului CFR Cluj pe lângă multe alte contracte publice finanţate de primăria lui Boc: parking suprateran în piaţă Lucian Blaga din Cluj-Napoca, locuinţe pentru tineret în strada Observator, blocuri de locuinţe sociale în calea Floreşti, cămine studenţeşti tot în Cluj-Napoca.

Unul dintre actionarii CFR Cluj este omul de afaceri Arpad Paszkany - „simplul cetatean” care s-a plâns preşedintelui Traian Băsescu pentru că este urmărit de procurori - care dezvolta afaceri ultra-profitabile în parteneriat public-privat cu primăria condusă la acea perioadă de Emil Boc. Cel mai mare proiect al celor doi a fost construirea de către Paszkany a cartierului Tineretului: 2.500 de case pe 200 de hectare, puse la dispoziţie de Primăria Cluj-Napoca.Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, a donat un milion de lei (238.000 euro) pentru campania electorală a PD-L din 2008.

Donaţiile s-au efectuat prin intermediul a 6 firme pe care Paszkany le controlează direct sau prin interpuşi. Astfel, firmele Ecomax şi Euromentor, la care Paszkany este direct asociat, au donat 225.000, respectiv 60.000 de lei. Câte 225.000 ron au donat Desboria (unde asociat este cumnatul lui Paszkany, alături de o firmă din SUA a lui Paszkany) şi DNP Invest (controlată de Paszkany, prin intermediul unei firme cu nume identic din SUA). 200.000 au intrat în conturile PD-L din cel al firmei Assix (Assix Creations SUA – Paszkany), iar 65.000 din al firmei Baucom (cumnatul lui Paszkany şi firma Mentor din SUA, a lui Paszkany).

Tot cu primăria condusă de Emil Boc, Paszkany s-a asociat pentru construcţia Cartierului Tineretului (Primăria lui Boc deţinea 51%, iar firma lui Paszkany restul), care ar fi trebuit să cuprindă 6.000 de locuinţe cu o valoare a investiţiei anunţată de peste 200 de milioane de euro.

În 4 aprilie 2006, în plin boom imobiliar, Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca a aprobat înfiinţarea unei societăţi comerciale în regim public-privat, cu participarea Primăriei Cluj-Napoca şi alături Polus Real Estate (reprezentând un grup de câteva firme) în vederea construirii unui cartier de locuinţe. Primarul a propus, consiliul a aprobat! Clujul primea 51%, iar grupul ”generosului” Arpad Paszkany, 49%. Clujul punea 203 hectare şi contravaloarea expertizei tehnico-valorice a terenului. Paszkany - echivalentul în lei a 49% din procentele societăţii. Adică valoarea construcţiilor şi infrastructurii. Arpad Paskany este un nume ce merită să fie scotocit prin memoria presei. Nu în ziarele de sport unde apare ca patron al CFR Cluj. El mai era implicat în afacerea Gazeta, în proiectele Polus, dar este una şi aceeaşi persoană cu petentul care s-a adresat lui Traian Băsescu. Despre memoriul său, preşedintele a spus ceva în genul apostilei pe memoriul de cumpărare de energie adresat de ALRO. De altfel, proiectul imobiliar al lui Emil Boc şi sprijinul prezidenţial pentru Paszkany datează cam din aceeaşi perioadă de mare dezinvoltură a lui Traian Băsescu şi Emil Boc.

Întâi de toate, Emil Boc a semnat un contract de prestări de servicii cu PricewaterhouseCoopers Management Consultants SRL pentru realizarea unei expertize tehnico-valorice. Actul a fost bătut în cuie în 7.07.2006. Semnează Emil Boc şi directorul economic Olimpia Moigrădan, dar şi directorul din primărie Dacia Crişan. Rezultă o valoare în funcţie de care a fost calculat numărul locuinţelor sociale.

Chiflă de reţinut: abia ulterior evaluării, terenul a fost introdus în zona construibilă. După dobândirea acestui statut a căpătat o cu totul altă valoare. Dar juristul profesor şi multiplu doctor Emil Boc a trecut peste. De referinţă a rămas tot valoarea păşunii, adică a terenului extravilan din proprietatea municipiului Cluj-Napoca. Consiliul local îşi însuşeşte expertiza (deşi s-ar putea spune că a înghiţit-o) în data de 29 august 2006 şi trece în mare grabă la întocmirea actelor de societate. Totul a mers ca pe roate, ca în nici o afacere imobiliară din România, iniţiată în regim public-privat.

Contractul de societate şi statutul au fost semnate în 29.11.2006. Boc şi Paszkany devin ”parteneri”, fiecare reprezentând pe altcineva şi cu alte interese. Firma grupului Paszkany (o să aflaţi mai departe ce grup) se obliga să livreze Consiliului Local 384 de locuinţe sociale. O lovitură imobiliară, nu altceva, având la bază un contract pe 5 ani. În Cluj-Napoca se mai auzea un singur lucru:

- Comanda la mine. Băieţi, la muncă! Să raportăm succesuri cât mai multe!

De precizat încă un lucru. Multiplul doctor Boc şi juriştii Primăriei introduc în acte câteva prevederi interesante. Una dintre ele preciza că, în cazul în care Polus Real Estate SRL nu întreprinde nimic timp de un an, contractul se reziliază de drept. Hotărârea Consiliului Local din 20 aprilie 2006, cea care aproba participarea Consiliului Local şi a municipiului Cluj-Napoca în viitoarea societate comercială destinată realizării proiectului, mai prevedea următoarele:

  • obţinerea autorizaţiei de construcţie în 4 luni
  • începerea lucrărilor de construcţie în 30 de zile de la obţinerea autorizaţiei de construcţie
  • finalizarea lucrărilor în termen de 3 ani.

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat reconversia Cartierului Tineretului (proiect acordat iniţial de Emil Boc lui Arpad Paszkany) într-un parc fotovoltaic.

Omul de afaceri clujean Arpad Paszkany, care controlează compania Polus Real Estate - societate ce s-a angajat să realizeze investiţia -, a declarat că parcul energetic va fi realizat de un grup de firme americane specializate în domeniul energiei alternative. Legalitatea Hotărârii Consiliului Local Cluj-Napoca privind reconversia Cartierului Tineretului într-un parc fotovoltaic va fi verificată de Prefectura Cluj, având în vedere că s-a realizat fără organizarea unei licitaţii.

 

Sursă: Financiarul, 18 iunie 2008, Gândul – 3 aprilie 2009, Bursa – 9 martie 2011

Acuzaţia 2: Contracte cu statul oferite lui Claudiu Sugar, sponsorul lui Emil Boc

Foştii parteneri electorali ai actualului premier, pe vremea când Emil Boc candida la alegerile pentru scaunul de edil al municipiului Cluj Napoca, au mai primit un os de ros chiar la finalul anului trecut. Este vorba despre un contract pus la bătaie de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, adjudecat de o societate care se ocupă cu dezvoltări imobiliare, şi care vizează furnizarea de jucării în toate grădiniţele din România.

Contractul depăşeşte 1,5 milioane de euro, bani care aduc profit şi actionarului Claudiu Sugar, un prosper om de afaceri din Cluj şi sponsor al campaniei electorale a lui Emil Boc din anul 2008. Pretul total al afacerii a văduvit bugetul de investiţii al Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării cu 5.289.558 lei, fără TVA. Toate loturile au fost câstigate de Decorint SA Cluj-Napoca.

Sursă: Napocanews.ro – 3 ianuarie 2011

Acuzaţia 3: Contractele de milioane de euro oferite de Emil Boc firmei King Industrial Enterprises

Liliana Călin câştigă alături de o altă apropiată a PD-L-ului, Mihaela Gruia Florina contracte de zeci de milioane de lei pentru furnizarea de echipamente pentru locurile de joacă la Primăria Sectorului 3 condusă de democrat-liberalul Liviu Negoiţă. King Industrial Enterprises, unde Călin era angajată, câştigase în aprilie 2008 un alt contract de 19 milioane de lei pentru furnizarea către Primăria Cluj-Napoca de aparate, complexuri şi ansambluri de joacă pentru copii, panouri de baschet şi mese de remi.

Conform lui Cozmin Guşă, din 2005 şi până în 2007 au existat o serie de aranjamente între Liviu Negoiţă, Florina Mihaela Boştină, care deţine societatea AA Marketing and Management SRL, şi societatea amantei lui Emil Boc, Liliana Călin, care deţine firma King Industrial Enterprises SRL. În fapt, este vorba despre contractele obţinute de societăţile celor două "doamne" din partea administraţiilor PD, privind amenajarea unor parcuri şi spaţii de joaca pentru copii, în Cluj şi sectorul 3 al Capitalei. Asadar, cele două societăţi au amenajat în Bucureşti 90 de locuri de joacă şi spaţii verzi, încasând sume fabuloase de peşte 4 milioane de euro. Pe aceeaşi filieră s-au obţinut contracte similare şi în ţară, acolo unde primăriile erau controlate de PD-işti.

Raportul lui Gusă preciza faptul că Liliana Călin şi Florina Mihaela Boştină sunt în relaţii de prietenie şi că intrarea lor în afaceri cu statul datează de la sfârşitul anului 2005, respectiv 2006, când Liliana Călin a fost primită în societate de partenerii săi turci, exact după consolidarea şi creşterea influenţei politice a PD.

Sursă: Financiarul.com – 15 decembrie 2008, CanCan – 17 mai 2007

Acuzaţia 4: Sinecurile oferite de Emil Boc – premierul şi-a transferat toţi colaboratorii de la Cluj în capitală

Nepoata lui Emil Boc a fost numită în 2009 consilier personal în cadrul Cancelariei premierului. Mihaela Boc este şi membră a Partidului Democrat-liberal şi a mai lucrat cu premierul la primăria din Cluj. Emil Boc şi-a adus la Bucureşti aproape toţi apropiaţii cu care a lucrat la Cluj şi i-a numit în posturi cheie. Ulterior, Mihaela Eugenia Boc, pictorita care aterizase de la Primăria din Cluj direct la Cancelaria premierului, nepoata premierului Emil Boc, a ajuns diplomat în MAE.

Jurnaliştii site-ului www.agentia.org susţin că Mihaela Eugenia Boc este diplomat la MAE. Cei din minister nu ştiu însă cum a ajuns pe o asemenea funcţie şi nici dacă postul în chestiune a fost scos la concurs.Pe de altă parte, în plină criză economică, în ciuda faptului că premierul Emil Boc a anunţat reducerea personalului propriei Cancelarii, cheltuielile cu transportul şi locuinţele angajaţilor au crescut de 3, respectiv 4 ori. Explicaţia: numărul mare de clujeni aduşi la Bucureşti. Alocaţiile pentru transportul la şi de la locul de muncă, precum şi alocaţiile pentru locuinţe ale Cancelariei primului-ministru cresc cu 300-400% faţă de 2008, potrivit proiectului de buget. Asta în ciuda faptului că premierul Emil Boc a anunţat recent scăderea cu 40-50% a personalului.

Potrivit NewsIn, pentru transportul angajaţilor, Cancelaria va cheltui cu 265.000 de lei mai mult faţă de 2008, respectiv 350.000 de lei, în timp ce alocaţia pentru locuinţe va fi mai mare cu 124.000 de lei. Cheltuielile salariale în natură - în acest caz cele pentru locuinţa de serviciu folosită de salariat şi de familia sa - cresc şi ele cu 210%, respectiv cu 271.000 de lei.

Sursă: Napocanews.ro – 12 august 2010, Realitatea TV – 24 februarie 2009, Realitatea TV – 10 februarie 2009

Acuzaţia 5: Răchiţele, comuna lui Emil Boc, în topul investiţiilor publice

În Răchiţele, comuna natală a premierului Emil Boc, vor fi construite anul acesta o sală de sport, un centru de zi pentru copii şi un cămin cultural. În plus, va fi introdusă şi canalizare. Anul trecut, în luna mai, autorităţile centrale anunţau, prin vocea directorului Companiei Naţionale de Investiţii, Ana Maria Topoliceanu, că au renunţat la proiectul privind construcţia unei săli de sport în Răchiţele, satul natal al premierului Emil Boc.

Anul acesta, însă, autorităţile par să fi revenit asupra deciziei, fiind emis deja un acord de mediu pentru investiţia respectivă. Sala de sport va fi construită de societatea TCM Nord, care şi-a adjudecat licitaţia din data de 11 mai 2010, angajându-se să finalizeze investiţia pentru suma de 2,42 milioane de lei.

În plus, comuna Mărgău, de care aparţine şi satul Răchiţele, va mai beneficia şi de un sistem modern de canalizare, de o reţea de apă potabilă, de un centru de zi pentru copii şi de un drum modernizat, lucrări câştigate de o firmă apropiată PDL.

Sursă: Evenimentul Zilei – 13 aprilie 2011

 

Acuzatia 6 - Reteaua de interese a lui Emil Boc

Influenţa şi controlul exercitat de Emil Boc la Cluj nu s-ar fi putut concretiza fără aportul unei adevărate reţele de influenţă constituite de-a lungul mai multor ani, reţea care a asigurat protecţia întregului şir de abuzuri comise de caracatiţa portocalie. Prezentăm o primă parte a acestei reţele, urmând ca în serialele viitoare să completăm numele şi să aducem detalii despre fiecare în parte.

1. Oamenii-cheie din primărie:

- Apostu Sorin, fost Director Tehnic, viceprimar şi primar, arestat acualmente la Gherla

- Radu Moisin, primar interimar

- Corina Ciuban - şef serviciu în primărie, om de bază la autorizări

- Tarmure Aurora - fost şef juridic şi actual secretar al primăriei

2. Consiliul Judeţean

- preşedinte Alin Păunel Tişe, finul lui Emil Boc

- fostul Vicepreşedinte Radu Bica, arestat actualmente la Gherla

Şefi la deconcentratele Consiliului Judeţean

- Horaţiu Catarig - şef la Hidroelectrica Cluj

- Daniela Costea, director interimar Clujana

- Rusu Rareş - şef Transelectrica

- El Hayes, director Electrica

- Ioan Moraru - Direcţia Silvică Cluj

- Adrian Apostoaie - şef Ocol Silvic Cluj

- Inspectoratul Şcolar Cluj - Anca Hodorogea, Inspector General

3. Poliţia Cluj

- Păcurar Ioan - şef inspectorat

- Pintea Dan Cristia - adjunct şef inspectorat

- Mureşan Alexandru - adjunct şef inspectorat

4. ANAF Cluj

- Mihai Costin - dir. general, neschimbat de 15 ani

- Moldovan Viorel - şef Control

- Moldovan Cristian - adjunct şef Control persoane juridice

- Petruţ Maria - şef Control persoane fizice

- Ilea Emil - şef Garda Financiară Cluj

5. Procuratura

- Maghiar Florin - procuror-şef Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Cluj, cumnatul deputatului Daniel Buda

- Maria Edu – procuror-şef Tribunalul Cluj

- Crisan Gheorghe - procuror-şef Judecătoria Cluj

6. Protecţia Consumatorilor - Mircea Radu

7. ITM Cluj

- Roşca Aurelian - director

- Puşcaş Valentin - şef Control

8. AJOFM Cluj - Director Don Daniel

9. Jandarmerie

Şeful Grupării Mobile de Jandarmi din Cluj Colonelul Florinel Budisan

Prim adj. al insp.şef mr. Eugen Pop

Pe lângă aceştia sunt toţi ceilalţi şefi de deconcertate, dar nu la fel de vizibili ca aceştia.

Mai adăugăm persoane care au fost duse la Bucureşti şi au avut rol-cheie în devalizarea banilor publici.

1. ANAF - şef control ANAF - Marius Gaga

Vicepreşedinte - Bogdan Dragoş, soţul Lilianei Călin, veche prietenă cu Emil Boc şi reprezentanta de la grupul turcesc Kiat, Sorin Apostu.

2. Dan Lazăr - secretar de Stat la Ministerul de Finanţe

3. Iuliu Pacurar, consilier al prim-ministrului, fonduri europene

4. Parchetele României

Laura Codruţa Kovesi, procurorul general al României - colegă de facultate cu Boc, şi procurorul Florin Maghiar

Daniel Morar, şeful DNA

Elena Botezan - şef DNA Cluj

Sursa: Cotidianul

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Sunt de acord ca e mafiot

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Povestile voastre

gigi din Cluj

NU VREM UN NEMERNIC LA PRIMARIE .

BARA LIVIU-RADU din Ialomita

Bâra Liviu-radu BOOOOOOOOOOOMBĂ! ÎN MUNICIPIUL URZICENI, CA ŞI ÎN TOATĂ ŢARA, A FOST ÎNCHEIATĂ DEPUNEREA CANDITATURILOR PENTRU PRIMĂRIE Ş.A.M.D.... DOUĂ PARTIDE, "NE-ALIATE" PE PLAN LOCAL SAU NAŢIONAL, AU GĂSIT UN "SAVA CONSTANTIN", CARE VA CANDIDA LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI URZICENI, DIN PARTEA ALTUI PARTID, NICI "ROŞU" NICI "PORTOCALIU"! PENTRU CA LUMEA SĂ-L ÎNCURCE CU DOMNUL PRIMAR ÎN FUNCŢIE! MESCHINĂRIE, JOCURI DE CULISE... AŞA VOR CELE DOUĂ PARTIDE, CA OAMENII DIN MUNICIPIU SĂ VOTEZE AIUREA! SPERĂ CĂ OAMENII VOR VOTA NUMELE, DIN LIPSĂ DE ATENŢIE! ADICĂ PRIETENI... ÎNŢELEGEŢI CE CRED ACESTE DOUĂ PARTIDE DESPRE DUMNEAVOASTRĂ!... UN WEEK-END CĂLDUROS, ÎN CONTINUARE! Îmi place · · Nu mai urmări mesajul · sâmbătă la 13:56 Georgiana Georgy, Neculai Carmen şi alţi 2 apreciază asta. Liviu-radu Bara Nu, şi este dreptul constituţional, al oricăruia dintre cetăţenii acestei ţări, să-şi expună public punctele de vedere! Ceea ce am spus, este realitatea! Supără ... cumva, pe cineva? sâmbătă la 15:45 via mobil · Îmi place · 2 Razvan Ianculescu Da-i bataie prietene, nu cred ca supara pe nimeni... sâmbătă la 16:05 · Nu-mi mai place · 1 Lasă un comentariu... Options Razvan Ianculescu Nu mă mai opresc doar asupra unui gen muzical. Ascult orice-mi sună bine. Azi îţi propun ceva foarte interesant: muzică bună şi un clip cu un trip bun. O combinaţie de genuri care tinde să-şi crească tot mai mult numărul de fani. Să ai voie bună şi foi subţiri. Audiţie plăcută! Eu mă gândeam, Tu te gândeai?: Moderat - Rusty nails ianculescuhimself.blogspot.com Îmi place · · Nu mai urmări mesajul · Distribuie · sâmbătă la 11:28 Options Alex Cristache http://www.youtube.com/watch?v=OghbxgFkeiY&feature=related DEEJAY MIX STARS (CLUB MIX Part1) 2012 (Michel Telò - Ai Se Eu Te Pego) (Bikini Party Video) www.youtube.com ► Free Download Mix Link: LINK (1): http://soundcloud.com/mixstars/club-mix-part1 LINK (2): http://soundcloud.com/deejay-mixstars-official/club-mix-part1-fre... Îmi place · · Nu mai urmări mesajul · Distribuie · sâmbătă la 10:29 Options Bâra Liviu-radu http://www.cm.tuiasi.ro/html/ro/Haimovici.htm Facultatea de Constructii de Masini si Mamagement Industrial| Concursul A.Haimovici www.cm.tuiasi.ro Elevii premiati la faza judetena a concursului vor fi admisi, fara concurs (pe baza primirii unei bonificatii de doua puncte la media finala de admitere), la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial din Iasi, daca dupa absolvirea Liceului, vor opta pentru Facultatea n... Nu-mi mai place · · Nu mai urmări mesajul · Distribuie · 21 aprilie la 18:15 Ţie, lui Andreea Cristache, Bâra Liviu-radu şi altor 3 vă place asta. Liviu-radu Bara GATA! EU MA... RETRAG, IN CULCUS! STRANGETI ALIATI, IN CONTINUARE! AM ATACAT IN MULTE LOCURI! COMENTARIILE NOASTRE SE VAD IN TOATA TARA... UNII, AU RASPUNS! NICI UNUL CONTRA... DOAR O MATA, DIN MALU ROSU, CA E PREA MICA! VORBIM MAINE! VISE PLACUTE, TUTUROR! vineri la 23:50 · Îmi place Bâra Liviu-radu ‎... Era vorba de o "mâtă"! sâmbătă la 08:25 · Îmi place · 2 Lasă un comentariu... Options Andreea Cristache Am văzut pe stradă că diverşi tineri, nu îi cunoşteam, distribuie un ziar, intitulat "Gazeta de Urziceni"! L-am luat şi eu, din curiozitate... 13 articole, număr cu ghinion pentru unii! După ce am încercat să citesc ceva, recunosc nu am ajuns la finalul niciunui articol, l-am căutat şi la chioşcuri... Zăcea prăfuit pe tarabe, este editat pe 20 aprilie 2012! Şi, m-am prins de ce este "distribuit" ...Vezi mai mult Nu-mi mai place · · Urmăreşte postarea · 27 aprilie la 15:18 Ţie, lui Bâra Liviu-radu şi lui Marius Ciobanu vă place asta. Mariana Vladarau domnule profesor, daca doresti ziarul il gasesti la redactia radio sud est. vi-l ofer cu multa placere pt ca la chioscuri nu prea il gasiti.... si inainte de a arunca cu noroi in munca unor oameni, mai bine informati-va! ma refer la domniso...Vezi mai mult 27 aprilie la 19:50 · Îmi place · 6 Florin Zamfir Nutu bn sant dj florin vineri la 22:16 · Îmi place Lasă un comentariu... Options Bâra Liviu-radu Îmi place · · Nu mai urmări mesajul · 28 aprilie la 10:12 Lui Ionita Elena-silvia şi lui Radu Ion le place asta. Radu Ion de acord!!:) 28 aprilie la 10:16 · Îmi place Florin Zamfir Nutu te sal vrem o piata agro alimentara sa faca piata noua este piata la pamant zici ca santem pe camp la gunoaie vineri la 22:15 · Îmi place Lasă un comentariu... Options Ionel Mares Let's party tonight @ Club Malu !!!! See you there! Flyere Resident DJ - Club Malu De: Ionel Mares Îmi place · · Nu mai urmări mesajul · 28 aprilie la 11:37 Lui Emilia Dutu îi place asta. Florin Zamfir Nutu bn cf drag sant dj florin vineri la 22:14 · Îmi place Lasă un comentariu... Options Marian Claudiu Țăruș Fraţilor, deveniţi membri, vă exprimaţi opiniile... Momentan, "războiul" d-abia s-a declanşat, de vreo două săptămâni! Pe pământ, de pe apă, din aer, din PC-uri, Lap-top- ...Vezi mai mult Îmi place · · Nu mai urmări mesajul · vineri la 14:30 via mobil Lui Dana Manole îi place asta. Marian Claudiu Țăruș bn multumesc mult! vineri la 19:51 via mobil · Îmi place Liviu-radu Bara ‎Tarus Claudiu, urmeaza un week-end... Dar aia sunt la munte! Sau la mare! Are balta lor peste... Ma intrebam, cati oameni or intra pe contul ala? Si, la CV-ul meu, sa pun si parolele de pe Yahoo, Gmail si Facebook? Sau numarul de sutien al amantei? vineri la 21:53 · Îmi place Lasă un comentariu... Mesaje mai vechi Facebook © 2012 · Română Despre · Publicitate · Creează o pagină · Dezvoltatori · Cariere · Confidenţialitate · Condiţii de utilizare · Ajutor Chat (deconectat)

Balan Viorel din Hunedoara

De acord cu masurile de austeritate impuse de (U.E.) Romaniei dar nu sunt de acord cu modalitatile de realizare.Sa incepem cu reducerea pensiilor cu 15% ce s-a facut fara a respecta un minim existential pentru supravietuire, nu ati tinut cont de raportul intre pensia minima si cea maxima (la noi e cel mai mare raport).Trebuia sa reduceti acest raport, printr-o reducere proportionala cu valoarea pensiei si ati fi cazut pe suma totala ce v-a fost impusa sau sa impuneti un raport (trebuia sa observati la statele din U.E.) si sa faceti reducerea proportional de la nivelul minim.Asta a afectat milioane de pensionari,ca sa nu mai vorbim de abuzul privind CAS-ul.Similar se proceda si la salarii respectind raportul dintre salariul minim si cel maxim.Mai vorbim despre anumite categori de pensii de boala pe care abuziv le-ati anulat?Poate despre spitalele inchise pe criteriul "performantei" (suntem o societate umanista sau barbara?) sau despre disponibilizatii din sanatate si invatamint?Ar trebui sa scriu citeva zile sa cuprind toate abuzurile.Cel mai grav e ca a-ti incalcat Constitutia Romaniei in mod constient si repetat,toate abuzurile le-ti facut prin asumarea responsabilitatii sper sa vina vremea cind ve-ti raspunde.

cuibus din Cluj

A bagat tara in datorii de aproximativ 100 miliarde de euro! In loc de candidat la primaria Cluj ar trebui sa fie langa prietenul lui Sorin Apostu spagarul nr 1 din Cluj. RUSINE PDL!

Viorel Ringhilescu din Bucuresti

Dosar 117/P/2012 deschis pe numele lui Emil Boc pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala privind denumirea de Partid Democrat cu sigla Partidul Democrat Vox Populi Vox Dei. Foloseste justitia pentru a acoperi urmele unor mai fraudari politice care au avut ca scop preluarea si perpetuarea puterii politice pentru sustinerea infractiunilor generate de mafiile pe care PDL le coordoneaza in teritorii. Pentru verificare: http://www.pd.info.ro

petru din Bucuresti

Mai cotrobăiţi şi-n jurul benzinăriilor petrom din Cluj. Se pare că-s administrate de o firmă din familia Boc. Mai multe detalii nu cunosc.

Ioan din Cluj

subminarea economiei nationale ,incalcarea Constitutiei tarii si a drepturilor fundamentale ale cetatenilor ,abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave...s.a. subsidiare

corut laurentiu din Bucuresti

Numirea cinthyei curt in functia de consul general in Spania pe alte criterii decat cele profesionale. Aceasta a fost numita in functie ca multumire pentru colaborarea pe care au avut-o la Cluj unul subprefect celalalt primar.Despre colaborarea asistent -profesor nu mai vorbim.

Radu Bica | Mafiile PDL din www.mafiilepdl.ro/radu-bica/

[...] Napoca, este unul din multii mafioti pe care partidul portocaliu il au in acest judet, pe langa Emil Boc sau Sorin Apostu. In cazul lui Bica totul este foarte simplu: a fost prins in flagrant in timp ce [...]

Ionel Voinescu din Bucuresti

http://www.ziarulring.ro/stiri/32905/satul-lui-boc-modernizat-de-clientela-portocalie

admin din

Roberta Anastase | Mafiile PDL din www.mafiilepdl.ro/roberta-anastase/

[...] Parlament. Era ziua în care pedeliştii erau obligaţi să adopte proiectul, întrucât premierul Emil Boc trebuia să se prezinte cu el adoptat şi promulgat la întâlnirea cu delegaţia FMI, care urma [...]

Gheorghe Flutur | Mafiile PDL din www.mafiilepdl.ro/gheorghe-flutur/

[...] Convenţia Naţională a PDL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului în echipa lui Emil Boc, arătând că militează pentru unitate, pragmatism şi politici adevărate de [...]

Sorin Blejnar | Mafiile PDL din www.mafiilepdl.ro/sorin-blejnar/

[...] te rog, în pace pe Sorin!". Sorin Blejnar a fost şi este protejat şi de primul-ministru Emil Boc, care a preferat să-l sacrifice pe ministrul Sebastian Vlădescu în urma unor divergenţe cu [...]