Mafiile PD-L
Join us on Facebook

Profil de mafiot

33 de oameni au fost acord
Andrei Liviu Volosevici

Andrei Liviu Volosevici (locotenent)

Primarul Municipiului Ploiesti, Presedinte PDL Ploiesti

A incheiat contract cu firma lui Silviu Prigoana, chiar daca aceasta practica tarife mai mari decat alte firme. A atras atentia asupra sa prin hotararea luata cu privire la asocierea la conducerea Petrolul cu fratii Capra. In incercarea de a castiga un nou mandat de primar a folosit falsul in acte intr-o scrisoare adresata oficialilor Comunitatii Europene.

 

Acuzatii extinse:

 

Acuzatia 1 - Primarul pedelist Andrei Volosevici a incheiat cu firma colegului de partid Silviu Prigoana contractul pentru salubrizarea orasului. Desi la licitatie au participat si alte firme care ofereau preturi mai mici decat cele ale firmei lui Prigoana, primarul a avut grija ca toate firmele care au avut tupeul sa liciteze alaturi de ROSAL sa fie descalificate. Contractul incheiat de primaria Ploiesti nu e singurul pe care firma ROSAL il are cu autoritatile municipale, fiind un adevarat trend printre primarii PD-L sa incheie contracte cu colegul lor.

De asemenea, Volosevici a apelat tot la firma ROSAL pentru deszapeziri, primind facturi in valoare de 1,8 milioane de euro. Iarna aceasta in Ploiesti au existat adevarate probleme legate de deszapezire, Primaria si firma de deszapezire fiind acuzate de incompetenta in ceea ce priveste gestionarea actiunilor.

Primarului i-a fost ceruta furnizarea catre opinia publica a contractului incheiat si de asemenea sa ofere detalii cu privire la numarul de masini care s-au ocupat de deszapezire.

Surse: PH-Online, Cotidianul, Max- Media, Jurnalul National

 

Acuzatia 2 - In luna februarie 2012 primarul Volosevici a semnat hotararea prin care fratii Capra deveneau asociati la clubul de fotbal Petrolul Ploiesti. Daniel Capra este cunoscut in lumea de afaceri cu porecla „petrolistul”, numele sau si al fratelui sau aparand in dosarele petroliere din anii 90.

Fratilor Capra le sunt incredintate actiuni la clubul ploiestean, ca urmare a cererii facute de acestia catre SC Hale si Piete SA pentru cumpararea lor, mai exact domnilor Liviu Luca, Florin Bercea, Alexandru Eduard şi Federaţia Sindicatelor Libere şi Independente PETROM. Acestia si-au dat acordul ca actiunile sa fie vandute.

Primarul nu a precizat care sunt legaturile sale cu fratii Capra si cu afacerile care le desfasoara acestia.

Surse: Prosport, Observatorul PH, PH – Online

 

Acuzatia 3 - Omul de incredere al Robertei Anastase in Ploiesti, primarul Volosevici, a uitat de prevederile Codului Penal si a semnat o cerere de finantare din fonduri europene pe baza unui fals. Proiectul se refera la amenajarea unui parc de 541.000 metri patrati in municipiul Ploiesti. Valoarea proiectului este de 93.684.950 lei, bani proveniti din Programul Operational Regional 2007-2013.

Problema de natura penala apare in momentul in care vine vorba de terenul pe care se va construi acest parc. Un om fara pregatiri juridice ar putea observa neconcordanta care survine in acest caz. Terenul face obiectul unui litigiu, aflat pe rol la Judecatoria Ploiesti. Directiile specializate din Primarie au purtat discutii cu privire la terenul in cauza, iar dupa cinci luni dupa deschiderea cazului terenului in cauza primarul pedelist a semnat declaratia de eligibilitatea in vederea obtinerii de fonduri europene.

Conform celor spuse, primarul Volosevici se face vinovat de incalcarea Normelor privind obtinerea de fonduri din bugetele Comunitatilor Europene, art. 479-481, Codul Penal.

Surse: Cotidianul, Fapt divers

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Sunt de acord ca e mafiot

Trimite-ne povestea ta

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne
trimite povestea ta despre acest mafiot.
Atentie, adresa ta email nu va fi facuta publica

Povestile voastre

Rahul din Bucuresti

)))))..domne,treaba cu scaun la cap chiar e de poveste..care o fi eomltiogia expresiei,eencă nu i-am dat de cap,deşi sunt persoana ce caută sensul filosofic een tot ce ţine de proverbe,citate,expresii celebre,etc ...iar articolul e bestial..la subiect; aşa-i rome2nul, făţarnic..prin spate be2rfă la greu, een faţă,periuţă)..o zi bună!ps.e cam eencurcat pe aici,am mai eencercat să las o notiţă mai zilele trecute,dar nu mi-a luat-o o fi de la pc-ul meu probabil .